Духът на Коледа

IMG_20180724_154219Обичам да върша нещата в последния момент. Не мисля, че е лошо, а понякога просто е наложително. Остават два дни до Коледа, а току що сложих тестото за Коледните сладки да стегне в хладилника. Единствената украса вкъщи са двете картички, които получихме. И двете дойдоха от Англия. Обичам Коледни картички и предишните години дори ги правех сама. Тази година коледното настроение обаче толкова се забави, че се превърна в луда надпревара с времето.

Не ни беше приятно от факта, че средата на Декември нямахме още празнична украса, но се успокоихме след като фризьора ни напомни, че по традиция дръвчето става вълшебно в нощта преди Коледа. Идеално ни устройва! Ще украсяваме на
24-ти. По този начин има и голяма вероятност елхата да издържи поне до 25-ти. Децата все още показват любовта си по странен начин – два телефона просто не издържаха на тази любов. За това единствената Smart функция на телефона ми в момента е фенерче.

Тестото е готово, остава само да опека, охладя и украся сладките, приготвя вечеря за нас и децата, измия чиниите, подредя къщата, да пусна пералня и да забавлявам децата до времето им за лягане. Добре, че нямам куче, иначе и него трябваше да разхождам. Ще започна от виното. 

 

Мисъл на деня:

След поредната безсънна нощ, в главата няма мисли. Празна е. 

23.12.2016

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s