Срещата

10999971_10205484946215917_6787365163960080722_nПреди няколко дни имахме годишнина. Осем години от първата ни целувка!

По щастлива случайност, майка ми също беше в града и реших да организирам нещо за празника. Запазих билети за късна прожекция на нашумял филм. Избрах зала с по-големи и удобни кресла, които имат почти легнало положение, а също има и сервитьор и можеш да си поръчаш нещо за пийване и хапване, предимно за пийване.

До тук добре.

Както обикновено, не искахме да създаваме голям стрес на децата, а и един човек трудно може да ги забавлява, изкъпе, нахрани и приспи, затова аз взех такси до мястото по-рано, а той дойде по-късно с колата. По-късно ще рече, че закъсня, което е в реда на нещата предвид натоварената програма и отдалечеността на киното.

Няма проблем, изпуснали сме само рекламите.

Никой не дойде да ни вземе поръчката, въпреки упоритото натискане на бутона за сервитьор от наша страна (да, седалките разполагаха и с такъв бутон).

И това приехме спокойно.

Кулминацията  на романтичната ни среща дойде по време на кулминацията на филма. От съседното на мен кресло дочух сладко и познато похъркване.

Оказа се, че късна прожекция през седмицата не е вариант за романтична среща, или не в нашия случай. Дано на Нова Година останем будни поне до полунощ.

P.S. Днес децата за първи път се прегърнаха! Мисля, че е знак от съдбата, че всъщност се справяме добре. И тримата (аз, майка ми и съпругът ми) изпаднахме в екстаз след тази им постъпка, те толкова бяха доволни от реакцията ни, че се прегърнаха още около сто пъти. Може би това топло чувство има предвид човекът, казал мъдрите думи, че щастието се крие в малките неща.  

Мъдрост на деня:

Ако искаш да пиеш вино докато гледаш филм в киното (което си избрал именно заради тази услуга), по-добре бъди там преди да е свършило работното време на сервитьорите.


12.12.2016

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s